Kate Hudson pozirala u toplesu dok ispija jutarnju kafu, pažnju ukrao komentar njenog brata

Piše: Azra

Američka glumica Kate Hudson počastila je pratitelje na društvenim mrežama opuštenim jutarnjim izdanjem gdje se nije trudila sakriti previše. Oglasio se i njen brat koji je na simpatičan način dao do znanja da nije oduševljen prizorom koji vidi.

Hudson je oduvijek plijenila pažnju svojom ljepotom i vitkom linijom, a svojevremeno je dospjela i na listu “100 najljepših ljudi na svijetu”. Čini se da i danas uspijeva opravdati tu titulu.

Na fotografiji koju je podijelila na svom Instagramu, zvijezda je pokazala kako uživa u jutarnjim trenucima. Ispijajući kafu, pozirala je bez šminke i u toplesu, dok je valovima duge plave kose prekrila gole grudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

“Sunce je izašlo”, napisala je glumica koja je za nekoliko dana skupila gotovo pola miliona lajkova.

Iako je svojim izdanjem izazvala oduševljenje i brojne komplimente koje su joj udijelile i Paris Hilton, Michelle Pfeiffer, Selma Blair i druge zvijezde, njenog brata Olivera nije fascinirao prizor koji vidi.

“Ne”, napisao je on kratko.

Njegov sarkastični komentar odmah je izazvao brojne reakcije, a mnogi su se složili kako je bratsko-sestrinska ljubav “posebna” te da je Oliverova reakcija simpatična.

“Braća su uvijek zaštitnički nastrojena prema sestrama. Ja imam dvojicu i ponašaju se kao da imam 5 godina, a ustvari mi je 40”, napisala je jedna korisnica.

Inače, 43 godišnja glumica i njen dvije godine stariji brat vrlo su bliski, a često se šale u javnosti i na društvenim mrežama gdje Oliver uglavnom “ismijava” svoju sestru.

“Imamo zanimljivu dinamiku. Imali smo uzbudljivo djetinjstvo i bez obzira na to koliko je sukoba bilo, uvijek smo bili vrlo bliski”, objasnila je glumica jednom.

Kate i Oliver su djeca Goldie Hawn i Billa Hudsona koji su se razveli dok su oni još bili djeca. Brat i sestra nemaju kontakt sa ocem, a odgojili su ih Goldie i njen dugogodišnji partner Kurt Russel kojeg smatraju svojim ocem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti