Johnny Depp donirao novac bolnici kojoj je Amber Heard ostala dužna

Piše: Azra

Johnny Depp je donirao oko 800 hiljada dolara različitim ustanovama, među kojima je i Dječja bolnica u Los Angelesu, koja se otprije povezuje s njegovom bivšom suprugom Amber Heard.

Depp je novce, prenosi Independent, donirao u srijedu. Novac je zaradio svojim NTF projektom Never Fear Truth, a osim Dječjoj bolnici u Los Angelesu novac je donirao i Zakladi Dječje bolnice u Perthu, Udruzi Dječje bolnice Great Ormon Street i platformi The Footprint Coalition, koja se bavi održivim razvojem.

Obećala da će donirati, potvrdila donaciju pa ju porekla

Amber Heard je svojevremeno obećala da će sedam miliona dolara, koje je dobila od Deppa u brakorazvodnoj nagodbi 2016. godine, isplatiti spomenutoj bolnici i Američkoj uniji za građanske slobode.

U nizozemskom talk show RTL Late Night, u kojem je gostovala 2018. godine, glumica je izjavila: “Ukupno je donirano 7 miliona dolara – podijelila sam ih između ACLU-a i Dječje bolnice u Los Angelesu. Nisam htjela ništa.”

No u maju ove godine, dok je svjedočila na sudu, priznala je da još nije uplatila punu donaciju jer ju je Johnny tužio za 50 miliona dolara u ožujku 2019. godine. “U potpunosti namjeravam ispoštovati svoja obećanja. Voljela bih da me prestane tužiti da mogu”, objasnila je.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti