Tajči pokazala talentiranu polusestru Tonku (18) i otkrila tužan detalj iz njenog života

Piše: S.P.

Jeste li znali da Tatjana Cameron Tajči ima polusestru?

Nekadašnja pjevačka zvijezda, Tatjana Cameron Tajči, svoj je godišnji odmor s porodicom provela na hrvatskoj obali gdje je uživala na Korčuli i Pelješcu.

– Jučer smo proslavili 18. rođendan moje polusestre Tonke. Ona je predivna i moćna duša te vrlo talentirana mlada žena umjetnica (pozorište, muzika, pisanje…). S velikim uzbuđenjem čekam vidjeti kako će se njen put nastaviti, započela je Tajči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

– Iako je naš tata preminuo kad je Tonka imala samo dvije godine, prisutnost njegove ljubavi i duha se osjeća. Bilo je divno vidjeti njen krug prijatelja i porodice. Jako sam zahvalna na tim porodičnim okupljanjima, to je takav dar. Nedostajali su mi članovi porodice koji nam se nisu mogli pridružiti i veselim se sljedećem susretu, poručila je Tajči koja je jučer sa sinovima napustila Hrvatsku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti