Je li mu brak u krizi? Muškarac tvrdi da je imao aferu s Rickyjem Martinom koji ga je uhodio nakon prekida

Piše: Azra

Prekid jedne afere Rickyja Martina bio je buran i završio je tako da je njegov bivši partner s kojim je navodno bio sedam mjeseci u vezi, zatražio od policije i suda da poznatom pjevaču zabrane da mu pristupi. Policija je izvijestila kako nisu uspjeli uručiti Martinu nalog o zabrani pristupa jer im je nedostupan,  izjavio je glasnogovornik policije u gradu Doradu u Portoriku.

Muškarac, čiji identitet policija ne otkriva, tvrdi kako je prije dva mjeseca prekinuo romansu s pjevačem, ali 50-godišnji muzičar nije htio prihvatiti činjenicu da je njihovoj vezi došao kraj i počeo je uhoditi bivšeg partnera. Bivši Martinov partner tvrdi kako je pjevač tri puta dolazio ispred njegove kuće i zbog njegovog ponašanja neimenovani muškarac kaže kako je bio u strahu za svoju sigurnost i prijavio je sve policiji. Menadžment popularnog pjevača odmah po objavi ovih navoda reagirao je saopćenjem.

– Optužbe protiv Rickyja Martina koje su dovele do naloga za zabranu pristupa potpuno su lažne i izmišljene. Sigurni smo da će, kada prave činjenice izađu na vidjelo u ovoj stvari, naš klijent Ricky Martin biti potpuno oslobođen svih sumnji – poručili su.

O svemu se oglasio i Ricky Martin i na Twitteru je napisao kako će napraviti sve da stane na kraj ovim lažnim optužbama. Mnogi su se zapitali postoji li istine u ovoj priči, jer ako postoji to bi moglo naštetiti Martinovom braku s  Jwanom Yosefom, s kojim ima četvero djece; godišnje blizance Valentina i Mattea kojima je 13 godina, te trogodišnje kćeri Luciju i Renn.

Izvor: vecernji.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti