Ljepotica prodala stan da bi platila kauciju dečku ubici

Piše: Azra

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica današnjice, Sofia Vergara danas slavi 50. rođendan, a za svojih 50 godina skupila je gomilu životnog iskustva koje joj danas mnogo znači.

Iako je cijelom svijetu poznata kao model i glumica, njen prvobitni plan bio je da postane stomatolog, u čemu bi vjerovatno i uspjela, s obzirom da su joj ostala još samo dva ispita do kraja studija, da je na plaži jedan snimatelj nije uočio. Taj čovjek bio je njena karta do Holivuda jer je zahvaljujući njemu postala zaštitno lice kompanije Pepsi.

Njena karijera oduvijek se odvijala uzbrdo, ali je njen privatni život imao svoje velike uspone i padove. Udala se kao jako mlada za svoju srednjoškolsku ljubav i iz tog braka dobila sina, koji danas izgleda nevjerovatno. Međutim, taj brak je pukao, a 1998. godina je za nju ostala bolna tačka. U jednom pokušaju otmice u Kolumbiji je ubijen njen brat, pa se te 1998. godine zajedno s porodicom preselila iz Kolumbije u Majami.

Ni nakon tragične smrti brata, Sofija nije prestajala da ludi za lošim momcima, te je bila u strastvenoj vezi sa Krisom Pacielom, ubicom. Naime, on je 1996. godine ubio domaćicu, da bi 2000. Vergara odlučila da proda kuću i plati mu kauciju od 15 miliona dolara. Ni ta veza nije potrajala.

Nakon njega ušla je u vezu sa kolumbijskim kraljem droge, Andresom Lopezom, a zatim sa Nikom Loebom, sa kojim se vjerila 2012. godine, ali su ipak raskinuli.

Sa njim je imala dramu kada je pokušao da njihova dva embriona koja su zamrznuli u klinici iskoristi, našao je i surogat majku, ali Sofija ga je tužila i spriječila da tako nešto uradi.

U julu 2014. godine je upoznala Džoa Manganijela, za koga se i udala, a sama često navodi da joj je žao što ga nije upoznala prije.

– Udala sam se mlada i rano, ali je to prije dvadesetak u Latinskoj Americi bilo normalno. Nakon lošeg braka promijenile su se mnoge stvari, danas želim drugo od ljubavi, do čega su me doveli želja za uspjehom, cilj da imam svoj novac i napravim nešto od svoje karijere, nisam željela da u život mene i mog sina uđe bilo koji muškarac dok ne budem bila sigurna. Sad sam na prekretnici života i znam šta želim, iako u ljubavi nikad ne zna, mislim da sam nakon dugog traženja našla to što mi treba i da će kraj da bude kao bajka o Pepeljugi, sretni do kraja života – rekla je Sofija u jednom intervjuu.

Izvor: kurir.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti