Mlada glumica uzvratila ‘vulgarnim’ muškarcima kojima smetaju njene ‘male’ grudi u prozirnoj haljini

Piše: Azra

Mlada glumica Florence Pugh bila bi odlična političarka, posebno kad je riječ o ženskim pitanjima. Zelenooka ljepotica na vrlo je diplomatski način odgovorila svima koji joj od petka šalju vulgarne primjedbe na račun, kako je ih sama opisala, ‘njene dvije slatke bradavice‘.

Britanska zvijezda filma Crna udovica iz 2021. na prošlosedmičnoj haute couture reviji Valentina u Rimu nosila je njihovu ružičastu haljinu od tila koja je u prvi plan istaknula njene gole grudi.

Pugh se od tada ne može obraniti od neumjesnih komentara, a većina ih je upućena njenom ‘skromnom‘ dekolteu. Kako je pojasnila na društvenim mrežama na kojima je započela pravi obračun oko pitanja veličine grudi, neki od muškaraca pišu joj da bi joj trebalo biti neugodno što je ‘ravna kao daska‘.

Plavokosa glumica, međutim, nije se dala isprovocirati već je tim istim muškarcima, koje je nazvala seksističkim trolovima, odgovorila jasno i kratko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)

“Odrastite!”, poručila je 26-godišnja Florence svojim kritičarima, a u nastavku posta na ovu temu pojasnila je da je ponosna na svoje male grudi. No, isto je tako napisala da bi se svi muškarci, koji je prozivaju zbog njihove veličine, trebali zapitati zašto se tako boje ženskih grudiju.

– Dugo živim u svom tijelu i potpuno sam svjesna veličine svojih grudi. I na vaše razočaranje, moram reći da me moje dvije male slatke bradavice niti malo ne muče. Dapače! Ali se pitam zašto se svi vi toliko bojite grudiju? Malih? Velikih? Okruglih? Ravnih? I vi biste se to trebali zapitati. Jer to je ovdje problem, a ne moje male grudi, naglasila je glumica, dodavši da je bila svjesna da će Valentinova haljina koja je u gornjem dijelu bila potpuno prozirna, izazvati reakcije.

– Svi smo znali šta radimo. No, nije mi nimalo žao i krivo zbog ovih negativnih komentara. Još se jednom pokazalo koliko je nekim muškarcima lako obrušiti se na ženu i pokušati je poniziti zbog fizičkog izgleda, zaključila je Florence, poručivši svim ženama da ne dozvoljavaju da im gomila stranaca tvrdi kako nešto nije u redu s njihovim tijelom.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još