Duško Tošić prvi put u javnosti nakon objave o razvodu s Karleušom: Evo gdje je viđen i u kakvom stanju

Piše: Azra

Duško Tošić prvi put u javnosti, nakon što je njegova supruga Jelena Karleuša obavijestila medije da će njih dvoje poslije četrnaest godina braka okončati svoj odnos. U svom stilu, ovim povodom Duško se nije izjašnjavao, a pripadnici sedme sile od tada pomno prate svaki njegov korak.

Sada je Duško Tošić prvi put u javnosti viđen na utakmici Vojvodina – Napredak, koju je pratio u svojstvu fudbalskog menadžera, što je profesija za koju se opredijelio kada je kopačke zvanično “okačio o klin”.

Uprkos napisima i teškoj porodičnoj situaciji u kojoj se nalazi porodica Karleuša – Tošić, Duško je odabrao da se kao pravi profesionalac posveti poslu. S druge strane Jelena je spakovala kofere i napustila porodični dom, kako bi u Turskoj prikupila energiju za radne poduhvate koji je tokom ljeta očekuju i pustila emocijama da se slegnu.

Koji je sljedeći korak još uvijek bračnog para Karleuša – Tošić ostaje da vidimo.

Izvor: espreso.co.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti