Putinova ljubavnica ponovno je trudna, a sudeći po njegovoj reakciji to nije bilo u planu

Piše: Azra

Bivša gimanstičarka Alina Kabajeva i Vladimir Putin navodno će postati roditelji po treći put.

Naime, kako piše Daily Mail predsjednik Rusije i njegova ljubavnica, Alina dobit će dijete. Alina je navodno trudna, iako je Putin tvrdio da ‘ima dovoljno djece’, navodi se u novom izvješću.

Vjeruje se da Putin već ima dva tajna sina s gimnastičarkom, nekoć prozvanom ‘najfleksibilnijom ženom u Rusiji’.

Alina je prvo fotografirana trudna 2015. godine, a tvrdilo se kako je dječak rođen u tajnosti u Švicarskoj iste te godine. Prema pisanju,  njihov drugi sin rođen je u Moskvi 2019. godine.

Putin, koji će ove godine napuniti 70 godina, nijekao je vezu s 39-godišnjakinjom od 2008. godine, a svoju tajnu porodicu skriva od glasača i nije bio prisutan ni na jednom porodu.

Međutim, prema insajderima iz Rusije par sada zajedno očekuje djevojčicu, prenosi Daily Mail.

U istom izvješću tvrdi se da je Putinu, kada mu je priopćena vijest, gunđao: ‘I ovako imam dovoljno djece, a imao sam dovoljno kćeri odavno’.

Po svemu sudeći trudnoća nije bila planirala, a Alina je posljednji put viđena prije mjesec dana u kampu za trening gimnastike.

Podsjetimo, o vezi Putina i Aline prvi je izvijestio Moskovsky Korrespondent 2008. godine, što je Putin porekao, ali glasine nije utišao, te ju je britanski The Sun prozvao ‘prvom ljubavnicom Rusije’.

Alina je s Putinom viđena i na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., a kako su oboje nosili prstenje, nagađalo se i da su se vjenčali.

Izvor: story.hr
(S.P.)

Pročitajte još