George i Amal snimljeni u izlasku, vidi se da je glumca očinstvo u 50-ima izmorilo

Piše: S.P.

Dugo je George Clooney bio jedan od najpoznatijih i najtvrdokornijih neženja u Hollywoodu. Nakon kratkog braka s glumicom Taliom Balsam koji se okončao ranih 90-ih, glumac se odbijao ponovo oženiti iako je voljnih kandidatkinja bilo više nego dovoljno.

Mišljenje, a posljedično i cijeli njegov život, promijenila je zanosna advokatica Amal Alamuddin s kojom se upoznao 2013. kad ju je zajednički prijatelj doveo u Georgeovu vilu na jezeru Como, a on se zaljubio na prvi pogled.

Na prvi spoj otišli su u oktobru iste godine, a u februaru 2014. zajedno su otišli na odmor u Keniju, a u travnju se saznalo da ju je zaprosio.

– Kleknuo sam i rekao: ‘Ne bih mogao zamisliti ostatak svog života bez tebe, otkrio je glumac voditeljici Ellen DeGeneres.

U septembru 2014. par se vjenčao upravo na jezeru Como, a u braku su dobili dvoje djece, blizance Alexandera i Ellu koje brižno drže daleko od očiju javnosti.

Glumac je u više navrata isticao da mu je život tek sad potpun, ali nije skrivao da ni sam nije očekivao da će ikad više stati pred oltar.

Čak 17 godina razlike među njima, paru očito ni najmanje ne smeta, te u rijetkim zajedničkim izlascima izgledaju jednako zaljubljeno kao i prvog dana, no ni holivudskog zavodnika godine nisu zaobišle.

Amal i George ovih dana su snimljeni prilikom izlaska s prijateljima, a na fotografijama se vidi da on djeluje umorno i ispijeno. Iako glumac nije izgubio na svom šarmu, čini se da je naglo ostario.

Na njegovim se novijim fotografijama vidi da su mu kosa i brada sad potpuno sijede, što ranijenije bio slučaj, a na fotograffijama sa seta filma ‘Ticket to Paradise’ nazirao mu se i trbuh.

I dok George uživa u sreći s prelijepom Amal, na kojoj godine kao da ne ostavljaju trag, očito je da ga je očinstvo u kasnim pedesetima poprilično iscrpilo.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još