Fotografija najmlađe Ronaldove kćerke izazvala polemiku: Nema ni tri mjeseca, a već ima probušene uši

Piše: S.P.

S Diorovim siperkom, sigurna u rukama majke Georgine Rodriguez, tromjesečna Bella Esmeralda spokojno spava, niti najmanje svjesna da je od rođenja stekla svjetsku slavu.

Na Instagram Storyju, na profilu na kojem je prati čak 39 miliona ljudi iz cijeloga svijeta, Georgina Rodriguez objavila je fotografiju neodoljive tromjesečne Belle Esmeralde, svoje najmlađe kćeri koju je dobila s nogometašem Cristianom Ronaldom.

Iako je njena trudnoća bila blizanačka, 18. aprila 2022. Cristiano Ronaldo ostavio je sve u suzama emotivnom objavom kako je tokom porođaja preminuo brat blizanac malene Belle Esmeralde. Nju je, kao i stariju Martinu Alanu, Ronaldo dobio s Georginom Rodriguez, dok su mu surogat majke rodile najstarijeg sina Cristiana Ronalda Jr. i blizance Evu i Matea.

Na objavljenoj fotografiji stoji ime malene princeze, Bella Esmeralda i zeleno srce, a na istoj malena spokojno spava. Dva su detalja koja odmah upadaju u oko. Jedan je Diorov siperak, koji joj stoji oko vrata, a drugi je detalj koji će zasigurno izazvati žustre polemike, ali i zbog kojeg će se ne sumnjamo javiti dušebrižnici.

Iako je još nekoliko dana dijeli do trenutka kada će napuniti prva tri mjeseca života, Belli Esmeraldi su njeni roditelji već odlučili probušiti uši, pa je na fotografiji jasno vidljiva mala naušnica u njenom desnom uhu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti