Ko je tajanstvena brineta koja je osvojila srce Bradleyja Coopera? Huma Abedin ima impresivnu biografiju

Piše: Azra

Svi bruje o Humi Abedin, markantnoj Amerikanki indijskih korijena, novoj ljubavi Bradleyja Coopera, glumca koji je nakon zgodne Ruskinje Irine Shayk, sudeći po svemu, opet pronašao ljubavnu sreću

Atraktivna Huma, rođena u Kalamazoou u Michigenu, u porodici indijskih muslimana, ima impresivnu biografiju, a njen CV uključuje rad u izbornoj kampanji Hillary Clinton tokom američkih izbora 2016. godine, kad je pobjedu odnio republikanski kandidat, kontroverzni Donald Trump.

Upravo je 46-godišnja brineta, diplomantica uglednog Sveučilišta George Washington, bila najbliža suradnica Hillary Clinton, o čemu je objavila i zanimljivu knjigu pod nazivom ‘Both/And: A Life in Many Worlds’, u kojoj progovara o svom odnosu s njome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Huma Abedin (@humaabedin)

Osim toga, Huma je u knjizi otvoreno progovorila o medijski popraćenom raspadu braka s bivšim kongresnikom Anthonyjem Weinerom, upletenim u seksualni skandal oko slanja poruka eksplicitnog sadržaja, što je itekako utjecalo na njen život i karijeru.

Weiner je podnio ostavku u Kongresu u junu 2011. nakon incidenta u kojem je snimljena i objavljena seksualno sugestivna fotografija koju je poslao ženskoj osobi putem Twittera.

U maju 2017. priznao je krivnju za još jednu optužbu za sexting, odnosno slanje opscenog materijala maloljetnoj osobi, i dobio je 21 mjesec zatvora, naloženo mu je platiti kaznu od 10.000 dolara i bio je dužan trajno se registrirati kao seksualni prijestupnik.

Skandal njenog supruga do temelja joj je promijenio život te je, kako je sama ispričala, Weiner, s kojim ima sina Jordana Zaina (10), rastrgnuo njeno srce na komadiće.

No čini se da joj se nakon svih trauma smiješi ljubav i to s jednim od trenutačno najpoželjnijih neženja u Hollywoodu.

Iako je bio u dugogodišnjoj vezi s Irinom Shayk, s kojom ima kćerkicu Leu de Seine, na kraju se nisu vjenčali, a iza njega je i brak s lijepom glumicom Jennifer Esposito, zvijezdom serije ‘NCIS’, no okončan je nakon samo četiri mjeseca 2006. godine.

Prije nego je započeo vezu s Humom, Cooper je prekinuo vezu s glumicom Diannom Agron, a izvor blizak paru tvrdi da se ona pohvalila nekolicini bliskih prijatelja da ima novog muškarca, no nije željela otkriti o kome je riječ.

– Savršen su spoj. Oboje obožavaju moć i politiku. Prema holivudskim izvorima, spojila ih je slavna Vogueova urednica Anna Wintour.

– Anna je definitivno odigrala svoju ulogu i spojila ih. Najbolja je Bradleyjeva prijateljica i obožava Humu, otkrio je dobro upućen izvor ustvrdivši da se Cooper i Abedin viđaju u tajnosti posljednjih mjeseci, trudeći se ‘ostati ispod radara’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Huma Abedin (@humaabedin)

Kako piše Page Six, par je zajedno stigao na ovogodišnju Met Galu 2. maja, no prije izlaska na crveni tepih razišli su se kako ne bi bili snimljeni zajedno. Na fotografijama je jasno vidljivo da 46-godišnja Abedin pozira u žutoj haljini dok se malo iza nje nalazi 47-godišnji Cooper.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti