Sofia Vergara i Joe Manganiello prodaju luksuznu vilu za 19,6 miliona dolara

Piše: Azra

U junu 2020., par je kupio vilu u Beverly Parku vrijednu 26 miliona dolara koja je ranije bila u vlasništvu bejzbol legende Barryja Bondsa, objavio je Los Angeles Times.

Pogledajte fotografije raskošne vile koju su na Instagramu objavili Keyland Media.

Raskošna vila ima sedam spavaćih soba i jedanaest kupatila, nalazi se na nešto više od pola hektara, s vanjskim prostorom koji uključuje uređeno dvorište s bazenom i spa centrom, kao i vanjski prostor za sjedenje i prostor za roštilj.

Glavni ulaz u kuću uokviren je visokim plafonima i dramatičnim spiralnim stepenicama, a prozori od poda do plafona i francuska vrata nalaze se u dnevnim i zabavnim prostorijama glavnog sprata. Pored više dnevnih i zabavnih prostora i svečane trpezarije, na nižem nivou se nalazi bar i dnevni boravak.

 

Izgrađen 2006., na popisu se navodi da je nekretnina preuređena s novom kuhinjom za kuhara, te se može pohvaliti drugim sadržajima kao što su teretana u punoj veličini, prostrano kućno kino i vinska soba.

Par se zaručio šest mjeseci nakon što su počeli da se zabavljaju 2014., a vjenčali su se u novembru 2015., objavio je tada Vogue.

Izvor: keyland_media

(S.B.)

Pročitajte još