Ovako Rihanna izgleda samo dva mjeseca nakon porođaja

Piše: Azra

Rihanna je tokom trudnoće bila glavna tema svjetskih medija svakog dana, no pjevačica sa Barbadosa odlučila je da se povuče iz javnost nakon što je 13. maja 2022. godine na svijet donijela sina čije ime još nije poznato. Lijepa Ri je sada viđena u javnosti prvi put nakon porođaja, a mediji otkrivaju gdje se pjevačica pojavila i kako izgleda 2 mjeseca posle rođenja djeteta.

Naime, Rihanna se nedavno pojavila u Londonu i svojim prisustvom izazvala opću pomamu među fanovima. Ona se u britanskoj prijestonici boravila zato što je došla da prodrži svog partnera, repera ASAP Rockyja, koji je nastupao na jednom londonskom festivalu. Pjevačica je za tu priliku obukla crnu pufnastu jaknu marke „Prada“ i crne pantalone, a fanovi koji su je vidjeli u blizini bine su oduševljeno vrištali i mahali. Zanimljivo je napomenuti da je pjevačicin dečko nastupio odmah nakon Rihanninog bivšeg, Chrisa Browna, koji je poznat po tome što ju je brutalno pretukao.

Osim pojvljivanja na festivalu, Rihanna je odlučila da malo uživa u umjetnosti, te je posjetila i jednu londonsku galeriju, u kojoj je uživala u video projekcijama djela najpoznatijih meksičkih umjetnika. Pjevačica je uslikana kako uživa na klupici, a za posjetu galeriji je takođe odjenula crno od glave do pete. Na sebi je imala crnu bluzu sa zvonastim rukavima, koji su bili ukrašeni čipkom. Nosila je i štepane crne farmerke, a visoke potpetice je zamijenila bijelim patikama sa zelenim detaljima. Po tome se ne razlikuje mnogo od ostalih majki, reklo bi se.

Duga, tamna kosa joj je bila uvijena, a od nakita se odlučila za viseće minđuše, upečatljivu ogrlicu sa crnim kamenom i masivni prsten. Kao i uvijek, bila je fenomenalno našminkama, a najviše su se isticali ajlajner u metalik nijansama i drečavi žuti lak na njenim noktima, koji je malo „razbio“ crnu kombinaciju, prenosi portal Daily Mail. Izgleda da Rihanna uživa u dužnostima majke, budući da se na fotografijama zagonetno osmjehuje, a njeni fanovi željno iščekuju da vide i čuju šta im to ova novopečena mama sprema.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti