Schwarzenegger ukinuo sinu finansije nakon završetka fakulteta: Rekao mi je da sam sada prepušten sam sebi

Piše: Azra

Joseph je saznao ko mu je otac tek 2011., kada mu je baka objasnila sve, a od tada mu se, prema sopstvenom priznanju, život promijenio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joseph Baena (@joebaena)

Sin Arnolda Schwarzenegger, Joseph Baena otkrio je da je njegov otac odbio da ga finansira kada je završio fakultet.

Naime,  Arnold je Josepha dobio sa kućnom pomoćnicom, koja je navodno bila trudna u isto vreme kada je glumčeva supruga Marija Schriver čekala njihovo četvrto dijete.

Krenuo je očevim stopama, pa postao glumac i bodibilder, ali kada je otac prestao da ga finansira poslije fakulteta, on se okrenuo nekretninama kako bi mogao da se izdržava.

– Zahvalan sam ocu što mi je pomagao tokom fakulteta. Ali sada kada je to gotovo, on mi je rekao: Dalje ideš sam. Pomislio sam: Kakvo s****!, rekao je Joseph.

Joseph je pokušavao da se bavi tada glumom, ali mu nije pošlo za rukom, pa je morao da krene drugim putem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joseph Baena (@joebaena)

– Trebao mi je posao, uloge nisam dobijao i nisam imao kako da zaradim. Morao sam nešto da radim, pa sam počeo da volontiram u jednoj agenciji za nekretnine. Htio sam da naučim što je više moguće i da zaradim novac. Ali sam onda počeo da uživam u tome i shvatio sam da to dobro radim, tako da sam dobio licencu – zaključio je Joseph.

Izvor: telegraf.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti