Goran Bogdan se nakon drastične transformacije uskoro vraća na staro

Piše: Azra

Film “Stric”, dugometražni prvijenac autorskog dvojca Andrije Mardešića i Davida Kapca, nakon Posebnog priznanja kojim je nagrađen na 56. izdanju Međunarodnog filmskog festivala u Karlovim Varima, premijerno je prikazan u utorak na ovogodišnjem Pulskom filmskom festivalu, a njegova se premijera s nestrpljenjem iščekivala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

U filmu osim glumačke legende Mikija Manojlovića, Ivane Roščić i Roka Sikavice glavnu ulogu igra i jedan od naših najzaposlenijih glumaca Goran Bogdan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli lunimegumi (@lunimegumi)

Iako mu je raspored popunjen, Goran ipak u ovim ljetnim danima uspijeva pronaći vremena za svoje gušte i malo odmora s kojeg je stigao i na festival u Pulu.

Goran u filmu glumi ulogu oca, a otkrio nam je i kako bira svoje uloge, s jednim od svojih glumačkih uzora s ovih prostora Mikijem Manojlovićem.

Goran je bio nominiran za europskog Oscara, a po tom pitanju je dosta skroman.

Glumac nosi laskavu titulu jednog od najpoželjnijih domaćih glumaca i miljenika ženske publike.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti