Brad Pitt prošetao u suknji na premijeri filma i pokazao nove tetovaže

Piše: Azra

Brad Pitt pojavio se u potpuno neočekivanom izdanju na premijeri svojeg novog filma ”Bullet Train”, a crvenim tepihom prošetao je u suknji!

Jedan od najpoželjnijih glumaca Hollywooda Brad Pitt iznenadio je sve prisutne na premijeri svojeg novog filma ”Bullet Train” u Berlinu.

Glumac je na crveni tepih stigao u potpuno neočekivanom izdanju, a pred paparazzima i okupljenima prošetao je ni manje ni više nego u – suknji.

Brad je nosio asimetrično krojenu smeđu suknju, košulju pomalo roze boje i smeđu jaknu, a sve je upotpunio crnim čizmama i sunčanim naočalama.

Pitt je sve iznenadio ovom odjevnom kombinacijom, ali ima i onih koji kažu da njemu ni suknja ne može loše stajati.

Glumac se već jednom osvrnuo na nošenje suknji kod muškaraca kad je trajala premijera njegova filma ”Troja” 2004. godine.

Pitt u filmu također nosi odjeću nalik na suknje, a tad je rekao: ”Muškarci će nositi suknje sljedeće ljeto. To je moja prognoza. I Grci su nosili suknje u svoje vrijeme”, prokomentirao je.

Čini se da Brad nije previše fulao jer su muškarci zaista počeli nositi suknje, a mnogi poznati muškarci nemaju problem s time, poput Harryja Stylesa, Lil Nas X-a i ostalih.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti