Ilda Humić skočila u bazen zbog videa za društvene mreže, pa požalila: Mislila sam da sam kičmu slomila

Piše: S.P.

Ilda Humić je supruga, majka, menadžerica modnog brenda, a u slobodno vrijeme influenserica i samoprozvana zabavljačica. Ilda s preko 241.000 pratitelja na Instagramu dijeli svoju realnu porodičnu svakodnevicu i na izuzetno humorističan način uljepšava dane svakoga ko prati, ali i svrati na njen profil.

Kako bi napravila što zanimljiviji i drugačiji sadržaj za svoje pratitelje, ovoga puta odlučila se na skok u bazen u svečanoj haljini i sandalama. Tako dotjerana, bacila se na leđa, kako bi dobila “boomerang” izlaska iz vode, no nakon što je video napravila, požalila se svojim pratiteljima.

– Kratak, ali konkretan. P.S znači u životu se nisam ovoliko “klepila”, mislila sam da sam kičmu slomila, napisala je Ilma u opisu videa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti