Tom Cruise snimljen u Londonu, njegovo lice privuklo pažnju

Piše: Azra

Tom Cruise snimljen je na izlazu iz jednog londonskog hotela, a pažnju je privukao njegov izgled.

Tom je na sebi imao crnu svjetlucavu majicu s kragnom, crne svečane hlače i kožne cipele. No najnovije fotografije privukle su pažnju obožavatelja zbog glumčeva lica te su se brzo proširile internetom.

Naime, Cruise je u oktobru prošle godine zabrinuo obožavatelje na utakmici u San Franciscu. Korisnici Twittera komentirali su kako mu je lice natečeno i pitali se što se dogodilo glumcu.

– Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica, rekla je tada estetska hirurginja Nyla Raya za Daily Mail.

Poradio je na izgledu

Obožavatelji su primijetili da glumac sada puno bolje izgleda.

“Vidi se da je odlučio poraditi na izgledu, što je pohvalno”, “Napokon je shvatio da izgleda bolje bez filera. Svaka čast”, pišu na društvenim mrežama.

Inače, Cruise je privukao pažnju i dolaskom u Seul, glavni grad Južne Koreje, kako bi promovirao svoj novi film Top Gun: Maverick. Stigao je u uskoj majici kratkih rukava kojom je naglasio svoje istrenirano tijelo.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti