Danijela Dvornik: Ne prođe ni dan da ne kažu da sam niko i ništa, samo Dinina žena

Piše: Azra

Danijela Dvornik objavila je na Instagramu fotku s plaže. U opisu objave požalila se pratiteljima kako “ne prođe ni dan, a da netko ne prokomentira kako je ‘niko i ništa, žena Dine Dvornika'”.

– Kao da mi je on dao identitet, život i svrhu postojanja (jer tako je to ovdje, što je žena bez muža?) Kao da života prije njega nisam imala, kao da ja nemam svoje talente i svoje želje i snove. Samo što sam ja sve to u jednom trenutku stavila na ‘čekanje’, jer život je tako htio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


– Učinila sam to iz ljubavi, a ne iz kalkulacije. Da je bilo iz kalkulacije, bilo bi drugačije. Dino je to znao. Meni je tužno saznanje koliko ljudi nije upoznalo ljubav, a možda je i ne zaslužuju pa te onda žele na svaki mogući način poniziti. Ali ja sam narasla u svakom smislu i nikad neću ući u nikakvu ladicu. Bogata sam ja žena u svakom pogledu, napisala je Danijela.

Pratitelji su je u komentarima podržali i uputili joj lijepe riječi.

“Predivna žena, majka, baka, predivna osoba, nečije dijete. I uvijek možete gledati svakome u oči. Vaša duša i srce su veliki. Dino je znao, volio”, jedan je od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još