Pravi je trenutak da se ispriča nova priča: Vraća se slavna Bridget Jones!

Piše: Azra

Slavna Renée Zellweger navodno se vraća ulozi Bridget Jones u četvrtom filmu popularne franšize – Bridget Jones i to sa sinom u pratnji. Kako piše The Sun, producenti već neko vrijeme “potajno” rade na projektu. Bridget je posljednji put bila na velikom platnu prije šest godina kada smo je u filmu “Drugo stanje Bridget Jones” vidjeli trudnu i kada je pokušala otkriti ko je otac. Za nadolazeći film za koji se priča da je koscenaristica Helen Fielding, Renée će ispričati priču o majčinstvu sa svojim dječakom.

-Bilo je nekoliko uspješnijih ili popularnijih rom-comova od Bridget Jones u posljednjih nekoliko desetljeća, ali svi su mislili da je ovaj zauvijek gotov, kaže izvor. Međutim, producenti su uvijek znali da postoji veliko tržište za još jedan nastavak, a sad je pravi trenutak da se ispriča.

Proći će sedam ili osam godina od posljednjeg filma dok se novi ne pojavi na velikom platnu, a obožavatelji će očajnički željeti saznati što se dogodilo. To je britanski klasik, nastavlja izvor.

Podsjetimo, u trećem filmu o Bridget Jones pokazalo se da je odvjetnik Mark Darcy, kojeg glumi Colin Firth, otac njenog djeteta, a ne šarmantni novi ljubavnik Jack Qwant, kojeg tumači 56-godišnji Patrick Dempsey. U filmu su se također pojavili Jim Broadbent, Emma Thompson, Celia Imrie, kao i Ed Sheeran (ali u epizodnoj ulozi).

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti