Kardashianka objavila fotku kćerke u privatnom avionu, ljudi je odmah zasuli kritikama

Piše: S.P.

Khloe Kardashian ponovno je uznemirila javnost. Objavila je fotografiju kćeri u privatnom avionu samo nekoliko sedmica nakon što je Kylie Jenner kritizirana zbog 17-minutne vožnje avionom.

Tako je 38-godišnja Khloe na Instagramu objavila fotografiju četverogodišnje kćeri True Thompson kako sjedi u privatnom avionu. Osmjehuje se dok drži tablet i jede čips. Iza nje se nalazi deka poznate modne kuće.

“Moja mala dama”, napisala je ponosna majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Dok su mnogi komentirali kako je djevojčica slatka, uključujući Kylie, mnogi su je prekorili jer koristi privatni avion.

“Jeste li letjeli više od 10 minuta ili opet ubijate planet zbog svojih šala?” upitala je jedna osoba, dok se druga nadovezala: “Vjerovatno ste morale otići do kraja ulice pa ste odlučile letjeti avionom umjesto pješačiti.”

Jenner je prošle sedmice objavila fotografiju na kojoj pozira ispred privatnih aviona u svom vlasništvu i vlasništvu partnera Travisa Scotta. Twitter profil koji prati slavne obavijestio je javnost da je avion Kylie Jenner bio u zraku 17 minuta. Mnogi su je prozvali da se razmeće bogatstvom i zagađuje okoliš.

“Dijeliš s nama fotografije prirode i prekrasne prizore divljine pa stvarno ne razumijem zašto vodiš takav životni stil. Mlažnjaci, veliki automobili, ogromne kuće… Tvoj ugljični otisak uništava Zemlju… Besmisleno”, poručila je jedna osoba.

Nije poznato kamo je Khloe išla s kćeri. Prije dvije sedmice potvrdila je da s Tristanom Thompsonom čeka drugo dijete koje će im roditi surogat-majka.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti