Zajubljeni kao prvog dana: Alicia Keys i Swizz Beatz proslavili su 12 godina braka

Piše: Azra

Američka pjevačica Aicia Keys i suprug Swizz Beatz slave 12 godina braka, a ona je tim povodom podijelila sretnu vijest na društvenim mrežama. Oboje su na svom Instagramu podijelili brojne snimke s dana vjenčanja i kasnije, 41-godišnja Keys i 43-godišnji Beatz vjenčali su se 31. jula 2010. godine. Pjevačica je objavila crno-bijele fotografije s dana njihova vjenčanja, na kojima pozira u elegantnoj bijeloj haljini s Beatzom u bijelom smokingu.

– Ovo je dan kad smo se vjenčali! Pogledajte kako blistamo! Te iste iskrice još su u našim očima. I tek smo počeli. Kad smo se zavjetovali htjeli smo da naša ljubav nikada ne ne preraste u kontolu a ili da budemo šef jedno drugome. Zapravo smo u potpunosti slobodni u ovom odnosnu. Volimo se raširenih ruku i otvorenog srca. Volimo se takvi kakvi jesmo i rastemo zajedno čak i na različite načine i u različitim smjerovima, napisala je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys)

– Mi smo najbolji prijatelji i jako smo povezani. Puno se smijemo, volimo i cijenimo jedno drugo. Ne mogu vjerovati ljubavi moja! 12 godina čiste ljubavi! Nema dragocenije ljubavi od ove! Nema NIŠTA dragocjenijeg od ovoga! Svaki dan se budim sretna! Zauvijek tvoja, zaključila je uz nekoliko ljubičastih emojija srca i krune.

Izvor: gloria.hr
(S.P.)

Pročitajte još