Brad Pitt ponovo privlači pažnju zanimljivim modnim odabirom

Piše: Azra

Odjeven da impresionira, i to na prvi pogled. Brad Pitt sa stilom se prošetao crvenim tepihom na premijeri novog akcijskog blockbustera ‘Bullet Train’.

Popularni glumac zadivio je okupljeno mnoštvo ispred Regency Village Theatrea u Los Angelesu prošetavši se u menta zelenom odijelu u kombinaciji s plavozelenom košuljom.

Prepoznatljivu plavu kosu 58-godišnji glumac nosio je začešljanu unazad, a vidno dobro raspoložen, nije skidao osmijeh s lica. Na trenutak je i zastao te popričao s novinarima. Komentirao je da se samo pokušava zabaviti svojim modnim odabirima dok promovira akcijsku komediju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mr.Dadhiwala (@mr.dadhiwala)

– Mislim, umrijet ćemo pa da se ipak malo zabavimo prije nego što odemo, rekao je za ET Pitt kroz smijeh.

Povodom promoviranja novog filmskog uratka, Brad se doista jako dobro zabavlja – početkom jula, dok je boravio u Parizu, prošetao je jarkonaranDŽasti monokromatski look, a na premijeri u Berlinu pokazao je noge u smeđoj suknji. Tom prilikom novinar Associated Pressa upitao ga je zašto je odabrao suknju, a slavni glumac je u svom stilu uz osmijeh odgovorio: ‘Povjetarac, povjetarac.’

Kako god, čini se da ćemo na Pittu vidjeti puno zanimljivih modnih kombinacija koje će baš svi htjeti komentirati, no tek rijetki odvažit će se i kopirati ih.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti