Elton John o Michaelu Jacksonu: Bio je mentalno bolesna i uznemirujuća osoba

Piše: Azra

Legendarni Elton John nazvao je “kralja popa” Michaela Jacksona “mentalno bolesnom, uznemirujućom osobom” u svojoj autobiografiji Me: Elton John.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elton John (@eltonjohn)

Johnova autobiografija prepuna je šokantnih otkrića o njegovom životu u show businessu, a u jednom dijelu detaljno opisuje svoje druženje s pokojnom kontroverznom zvijezdom.

-Poznavao sam Michaela otkako je imao 13 ili 14 godina. Bio je jednostavno najslađe dijete koje možete zamisliti. Ali u nekom trenutku u godinama koje su uslijedile počeo se odvajati od svijeta i stvarnosti, kao što je to činio Elvis Presley, napisao je John u autobiografiji, prenosi Yahoo. Elton u knjizi također govori i o Jacksonovoj ovisnosti o lijekovima protiv bolova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michael Jackson (@michaeljackson)

-Bog zna što mu se događalo u glavi, i sam Bog zna kakvim su ga lijekovima na recept punili. Svaki put kad bih ga vidio u njegovim poznim godinama, vratio sam se misleći da je jadnik totalno izgubio živce. Ne mislim to na bezbrižan način. Bio je istinski psihički bolesna, uznemirujuća osoba, napisao je slavni pjevač.

Osim Jacksona spominje i brojne druge zvijezde

U januaru ove godine Jackson je bio tema HBO-ovog dokumentarca Leaving Neverland koji istražuje njegove neprikladne odnose s djecom i optužuje ga za seksualno zlostavljanje. Iako John ne govori o navedenim optužbama, aludira na Jacksonovu posebnu opsjednutost djecom.

-Činilo se da se uopće nije mogao nositi s društvom odraslih, opisao je Elton John.

Jackson nije jedina zvijezda o kojoj John govori u memoarima. Autobiografija uključuje niz drugih anegdota, uključujući organiziranje večere na kojoj su se Sylvester Stallone i Richard Gere skoro posvađali oko princeze Diane, druženje s kraljicom, njegovu svađu s Tinom Turner i njegov težak odnos s majkom, za koju kaže da mu je drago što nikada nije upoznala njegovu djecu.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još