Instagram vs. realnost: Kako zapravo izgleda slavna pozadina Jennifer Lopez od 27 miliona dolara?

Piše: Azra

Najveća latino pjevačka i glumačka diva današnjice, slavna Jennifer Lopez i u 53 godini izgleda senzacionalno.

Nakon što se nedavno u Las Vegasu vjenčala s glumcem Benom Affleckom (49) i tako nakon dviju zaruka s njim uplovila u bračnu luku, čini se kako Jennifer baš sve u životu ide od ruke. Osim što je sretna u ljubavi, ima i skladan porodični život kao i impresivnu karijeru, no nerijetko fanove u vezi nje najviše fascinira tajna njene vječne vitalnosti i mladosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Naime, Jennifer je već zakoračila u šesto desetljeće života, a izgleda nikad bolje. Nerijetko objavljuje fotografije iz teretane ili pak s luksuznih ljetovanja, koje momentalno zapale društvene mreže. Utegnute noge, savršeno isklesani trbušnjaci i uvijek bujna i oblikovana stražnjica zaštitni su znak ove dive.

Znamo da je od samih početaka svoje karijere gradila imidž seksi latine, a ta je titula ne napušta ni danas. Tako se Jennifer ponosno hvali svojim oblinama kada god stigne i poznato je i kako je njena stražnjica osigurana na vrtoglavih 27 miliona dolara!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

No, stvarnost i Instagram fotografije često nisu jedno te isto. Zahvaljujući paparazzi fotografijama javnosti je tokom godina otkriveno kako Jennifer u realnosti ipak izgleda malo drugačije no što se to da vidjeti na društvenim mrežama.

Iako definitivno i dalje ima zavidnu formu, ne bismo rekli da se baš nikad u svojim Instagram objavama i beauty kampanjama u kojima sudjeluje nije poslužila magijom fotošopa te ispeglala ili napumpala određene dijelove svog tijela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dami Jlover (Darib) (@jlomondial)

Fotografije na kojima je snimljena kako šeće u tangama na plaži dokazuju da je čak i božanstvena J.Lo ima celulit, strije i nije baš uvijek savršeno utegnuta, što je definitivno u kontrastu s uvijek savršeno ispeglanim fotografijama modnih editorijala koje snima za modne časopise.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti