Muškarac koji je napao šetača pasa Lady Gage osuđen na četiri godine zatvora

Piše: Azra

Kalifornijski sud je na četiri godine zatvora osudio jednog od trojice muškaraca optuženih za oružanu pljačku šetača pasa pjevačice Lady Gage u kojoj su joj ukradena dva francuska buldoga.

Jaylin Keyshawn White priznao je da je dio bande koja je pucala u Ryana Fischera dok je šetao s tri buldoga u Hollywoodu u februaru 2021. Na sudskom saslušanju u Los Angelesu u srijedu, White, koji sada ima 20 godina, priznao je krivnju za pljačku drugog stepena i dobio je četverogodišnju zatvorsku kaznu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valley of the Dogs (@valleyofthedogs)

Na snimkama nadzornih kamera s mjesta napada vidi se kako se automobil zaustavlja blizu Fischera te iz njega iskaču dvije osobe. Na snimci se čuje pucanj, nakon čega šetač pasa vrišteći pada na tlo. Napadači su zgrabili buldoge Kojija i Gustava, a Fischer je pozivao u pomoć. Treći pas, kujica Miss Asia, otrčala je do Fischera nakon što su se kradljivci odvezli. Psi su bili meta zbog vrijednosti pasmine na crnom tržištu.

Fischer je u napadu zadobio ozljede prsnog koša, a mjesec dana kasnije na Instagramu je napisao da je pretrpio kolaps pluća.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti