Novi udarac pohlepnog oca Britney Spears koji ne preže ni pred čime kako bi joj se osvetio

Piše: Azra

Iako se izborila za normalan život, riješila konzervatorija i udala za Sama Asgharija, nekadašnjeg fitness trenera, Britney Spears još uvijek nije sasvim slobodna. Nad pop pjevačicom još uvijek se nadvija očeva sjena. Jamie Spears uporno je pokušava destabilizirati ulažući nove dokaze na sudu u Los Angelesu, jednostavno odbija ostaviti je na miru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Njegov posljednji potez je “dno dna”, tvrdi njen odvjetnik Matthew S. Rosengart. Riječ je o pokušaju advokatskog tima Jamieja Spearsa skinuti pečat s njenog medicinskog kartona: povjerljive dokumente htjeli bi učiniti dostupnim javnosti. Rosengart je novi očev napad ocijenio kao “zlobno maltretiranje, uznemiravanje i zastrašivanje vlastite kćeri, otkrivaju novi sudski dokumenti do kojih je došao Page Six.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Sad ih želi sve otpečatiti i okoristiti se novonastalom situacijom. Posljednji je uložen nedugo nakon što je sud u julu ove godine odlučio da pjevačica ne mora dati iskaz pod zakletvom o prislušnim napravama koje je Jamie Spears dao postaviti u njenu spavaću sobu tokom 13-godišnjeg zatočeništva. On tvrdi da o tome ne zna ništa iako postoje relevantni svjedoci koji su potvrdili da tvrdnje Britneyinog advokata. Među njima je i agent FBI-ja koji je u januaru ove godine izjavio da je Jamie Spears špijunirao svoju kćerku.

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još