Sapunica porodice Beckham se nastavlja: Nicola je ljubomorna na pažnju koju Victorija dobija

Piše: Azra

Zahlađenje odnosa između Victorije i njene snahe Nicole ne jenjava, pa su se sada proširile glasine da one zapravo ne razgovaraju i da se istinski ne podnose.

Strani mediji pišu da su Victorija Beckham i njena snaha Nicola Peltz na ratnoj nozi. Page Six navodi da Victorija nije zadovoljna ljubavnim izborom svog sina , a dodaju i da joj Nicola nije dopustila da se uključi u planiranje vjenčanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

-Ne mogu da podnesu jedna drugu i ne razgovaraju. Planiranje vjenčanja proteklo je u užasnoj atmosferi, rekao je za Page Six izvor blizak porodici.

-Nicola nije htjela da njena buduća svekrva ima veze s planiranjem vjenčanja i nije htjela ni u šta da je uključi. Komunikacija je bila minimalna, rekao je isti izvor dodavši da ni Victorija ni David nisu sa Brookylnom previše razgovarali u proteklih nekoliko mjeseci.

Page Six piše da je mogući razlog nesuglasica to što je Nikola ljubomorna na pažnju koju Victorija uvijek dobija te da nije htjela da se isto dogodi i na dan njenog vjenčanja.

Brookyln Beckham i Nicola Peltz vjenčali su se ove godine na Floridi. Vjenčanje je održano na porodičnom imanju Peltzovih.

Izvor: m.cdm.me

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti