Indira Levak objavila fotografiju sa suprugom: Mjesecima živim u boli

Piše: Azra

Pjevačica Indira Levak objavila je fotografiju sa svojim suprugom pa otkrila da se trenutno oboje nalaze u lošem zdravstvenom stanju.

Naime, prije koncerta u Slavonskom Kobašu, Indira je otkrila da njen suprug Miroslav Levak ide na petu operaciju ruke, a na fotografiji je nosio imobilizacijsku ortozu oko lijeve ruke.

S druge, Indira ima se već mjesec dana bori s boli u leđima, ali pjevačica je hrabro s pratiteljima podijelila da ne odustaju te da jako idu dalje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

-Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine. Oboje ranjeni, on peta operacija ruke, a ja već mjesec dana živim s boli u leđima..ranjeni.. al’ srce veliko k’o kuća, pa idem večeras rasturiti partijanu u Slavonskom Kobašu, napisala je u opisu fotografije. Pratitelji su im u komentarima poželjeli brz oporavak.

‘Želim vam brz oporavak dobre naše duše. Svaka vam čast, brz oporavak. Brz oporavak i držite se, pisali su pratitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

Indira i Miroslav upoznali su se prije devet godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. u maloj i intimnoj proslavi uz porodicu i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Miroslav je postao Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još