Charles otkrio u kojem mu je izdanju Ella Dvornik bila najljepša: Mnogi su ostali iznenađeni

Piše: Azra

Charles Pearce otkrio je u kojem izdanju mu je Ella Dvornik bila najljepša.

Ella Dvornik se, kako je i najavila, nakratko povukla s društvenih mreža, ali ipak povremeno podijeli poneku objavu.

Nedavno je tako pokazala da se sa suprugom Charlesom Pearceom zabavlja u bazenu, a tom su joj prilikom počeli pljuštati komplimenti za njega.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Naime, Charles, koji je izgubio 20 kilograma na fotografiji djeluje jako mladoliko, a mnoge su Elline pratiteljice požurile primijetili da se podmladio.

Charlesova transformacija nikako nije prošla ispod radara, a Ella je i sama uložila veliki trud u svoj izgled te sad ponosno pokazuje rezultate napornih treninga.

Ella je otkrila da su ipak oboje odlučili uzeti ‘dan za varanje’ pa su svratili na porciju brze hrane, a u Insta storyju podijelila je fotografiju na kojoj je nju i supruga na zagrebačkoj špici ‘uhvatio’ Storyjev fotograf. Ella je tad bila trudna s njihovom mlađom kćerkicom, a Charles još uvijek nije izgubio svoje kilograme.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

‘Charles i ja nakon McDonaldsa’, napisala je uz fotku našalivši se na njihov račun. Međutim, Charles je ponudio drugačije viđenje. Naime, on je podijelio istu fotografiju i ustvrdio da mu je Ella u tom izdanju bila najljepša.

-Možda će mnogima od vas ovo zvučati čudno, ali ovdje je Ella bila u svom najljepšem izdanju. Nemjerljiv sjaj trudne žene koja voli McDonalds, napisao je Charles.

Podsjećamo, Charles je nedavno iznenadio objavom da se vraća poslu u svom rodnom gradu što su mnogi shvatili kao da je otišao od Elle te su se ponovo počela širiti šuškanja da se razvode.

-Nije lijepo, ali prije Covida radio sam čak i kad sam bio s porodicom na odmoru. Radio sam puno, ali onda sam na ženin zahtjev otišao u polu mirovinu jer sam bio nekako odsječen od svog svijeta. Proveo sam puno lijepih trenutaka sa svojom porodicom u krasnoj Hrvatskoj, ali smanjio mi se osjećaj svrhe. To nije dobro ni za muškarca ni ženu, napisao je Charles nedavno na Instagramu.

-Užasno ljubomorna jer je Charles Pearce otišao u London bez mene. Ali jedva čekam da dođe u četvrtak i da mi donese jednu posebnu narudžbu zbog koje možda ostane na granici, napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella i Charles upoznali su se kad je ona imala samo 22 godine, a on 37 pa su im mnogi predviđali brz prekid, no oni su dokazali suprotno i ostali zajedno. Upoznali su se 2014., a ljubav su okrunili tajnim vjenčanjem u Las Vegasu. Imaju dvoje zajedničke djece, Balie Dee i Lumi Wren.

Izvor: story.hr

(S.B.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti