Shakira i Pique slažu se samo oko jedne stvari: Čeka ih velika bitka

Piše: Azra

Shakira (45) i Gerard Pique (35) našli su zajednički jezik oko najvažnije stvari u njihovim životima, a to su njihova djeca.

Kako piše La Vanguardia, nakon što je pjevačica uživala sa sinovima Sashom (7) i Milanom (9) u Meksiku, San Diegu i Los Angelesu, sada je došlo vrijeme za fudbalera. Naime, par je postigao privremeni dogovor i Shakira je pristala da njihovi sinovi provedu pola augusta s Gerardom.

Kolumbijka se prije nekoliko dana vratila u Barcelonu s djecom u porodični dom, koji je nekad dijelila i s Piqueom, i odmah ih je predala Piqueu. Sasha i Milan će provesti dvije sedmice s ocem koji je preselio u stan u centar Barcelone.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Ipak, to je tek kratkoročno rješenje jer se bivši par mora dogovoriti oko skrbništva nad djecom i oboje su unajmili odvjetničke timove. Prema La Vanguardiji, velika je šansa da će njihovi sinovi ostati u Barceloni iduću školsku godinu.

Inače, kako je ranije izvijestila Marca, fudbaler je nedavno poslao pjevačici poruku kojom joj je želio pokazati su mu na prvom mjestu njihovi sinovi. Što je napisao, otkrio je izvor blizak Piqueu.

-Želim ti sve najbolje. Važna je sreća i dobrobit naše djece, poručio je Gerard Shakiri u poruci. Par bi se trebao sljedeće sedmice sastati na sudskom ročištu zbog odluke o skrbništvu na djecom, a fudbaler je navodno spreman pregovarati oko nekih stvari.

Iako je ranije odbijao mogućnost da Shakira sa sinovima napusti Španjolsku i preseli u Miami za što mu je nudila milione, sada mu to navodno više ne smeta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

Prema ‘La mesa caliente’, Pique je spreman potpisati dopuštenje pjevačici, no ima dva uvjeta oko kojih ne namjerava odustati. Želi da mu osigura pet avionskih karata prve klase kroz godinu dana kako bi posjetio sinove u Miamiju.

Pored toga želi 400.000 dolara pozajmice kako bi platio svoje dugove. Gerard navodno želi i završiti fudbalsku karijeru u klubu Inter Miami da bi bio u istom gradu sa svojim sinovima.

Shakira se istodobno bori i s optužbama da je utajila 14.5 miliona eura poreza u razdoblju između 2012. i 2014., a odbila je nagodbu s tužiteljstvom. Kako je izvijestio Reuters, zbog pronevjere pjevačici sada prijeti osam godina zatvora.

Dokument tužitelja tvrdi da je Shakira između 2012. i 2014. redovno boravila u Španjolskoj i da je u maju 2012. kupila kuću u Barceloni koja je postala obiteljski dom za nju, njezinog partnera Gerarda i njihovog sina rođenog u Španjolskoj 2013.

Shakiri prijeti kazna od osam godina zatvora, no prema pisanjima španjolskih medija još se ne želi nagoditi.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti