Ne prestaje rat između Angeline Jolie i Brada Pitta: Namjerno mu htjela nanijeti štetu

Piše: Azra

Prošlo je gotovo šest godina od jednog od najpoznatijih holivudskih razvoda, Angeline Jolie i Brada Pitta, a bivši supružnici još uvijek ne mogu postići dogovor o skrbništvu nad svojom djecom.

-Čini se da je Angelina odlučna u tome da Brad nikada ne dobije pola skrbništva. Ima nekih koji kažu da ona neće stati sve dok djeca ne odrastu tako da Brad nikada neće imati zajedničko skrbništvo, rekao je jedan izvor, upoznat s njihovom pravnom bitkom, za The Post, a to je samo posljednja od tvrdnji u naizgled beskrajnom ratu bivših supružnika.

-Angelina stalno napada Brada. I namjerno je prodala svoj sporni dio njihova vinograda kupcu za kojeg je znala da ga Brad ne želi, navodi jedan Pittov prijatelj.

Pitt je u sudskim dokumentima iz juna tvrdio da mu je namjerno “htjela nanijeti štetu” prodajom svog udjela u Chateau Miraval, i to ruskom biznismenu Juriju Šefleru, osnivaču Stoli vodke. Tvrdio je da su se složili da nikada neće prodati svoje dionice bez dopuštenja onog drugoga, no Jolie je, čini se, odlučila to ignorirati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajolie)

-To je njegova beba, jako je ponosan na to i sav prihod od posla uložio je u vinograde i studio na imanju. Nažalost, Angelina je prodala svoj dio, što je bilo protivno njihovu dogovoru, i to nekome koga su oboje ranije odbili, rekao je njegov prijatelj, otkrivši da se na imanju nalazi i studio za snimanje.

U aprilu je Page Six izvijestio da je Jolie navodno povukla očajnički potez i tužila FBI pod imenom Jane Doe kako bi više saznala o njihovoj istrazi navodnog incidenta koji se dogodio u privatnom avionu 2016., u kojem je došlo do svađe između Brada i njihova sina Maddoxa. Vlastima je bio upućen anoniman poziv, koji je pokrenuo istragu FBI-ja. Nekoliko dana kasnije Jolie je podnijela zahtjev za razvod.

Stvari su postale još napetije kada je Pittov pravni tim izjavio da su Jolieini odvjetnici pokušali sankcionirati njihova dječjeg psihologa jer je, prema njenom mišljenju, navodno stao na stranu Brada Pitta, zaključivši da bi on trebao dobiti zajedničko skrbništvo nad djecom. Psiholog Stan Katz, koji je razgovarao s njihovom maloljetnom djecom o pitanju skrbništva, trenutačno je pod nekaznenom istragom ureda glavnog državnog odvjetnika Kalifornije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GQ (@gq)

Nakon godina natezanja, Pitt je u maju 2021. dobio zajedničko skrbništvo nad svojom maloljetnom djecom, međutim sudac je naknadno diskvalificiran iz slučaja jer nije otkrio poslovne odnose s Pittovim odvjetnicima. Tako se sve vratilo na početak, a bivši par i dalje se bori za skrbništvo nad djecom.

-Sve stoji. Prošla je godina bila pravi ‘rollercoaster’. Brad je dobio zajedničko skrbništvo u dugoj, detaljnoj sudskoj odluci. Međutim, tužilaštvo je poništilo odluku na temelju nečega što nema nikakve veze sa suštinom ovog slučaja. Bio je to interni spor između sudaca, nema veze sa sporazumom o skrbništvu. To su bile tehnikalije. Nejasno je u kojoj se to trenutno fazi nalazi, rekao je izvor za Page Six.

Vjeruje se i da Pitt nije blizak s najstarijim sinom Maddoxom, koji je nedavno napunio 21 godinu. Na pitanje koliko često glumac viđa drugu djecu.

Izvor: index.hr

(S.B.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti