Pete Davidson završio je na terapiji nakon napada Kanyea Westa

Piše: Azra

Komičar Pete Davidson navodno je završio na terapiji zbog brojnih napada Kanyea Westa na društvenim mrežama kojima je bio izložen nakon što je javno priznao vezu s reperovom bivšom suprugom Kim Kardashian.

U posljednjoj objavi na Instagramu, koja je sad izbrisana, West je ismijao Davidsona objavivši vijest da je Skete, odnosno Pete Davidson, “umro u dobi od 28 godina”.

Objava je zapravo bio reperov odgovor na vijest o prekidu Davidsona i Kim nakon devet mjeseci veze.

-Kanyeova negativnost i ludosti bili su okidač za Petea i morao je potražiti psihološku pomoć, rekao je izvor za People.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli pete davidson (@petedavidson.93)

U martu ove godine West je objavio videospot za pjesmu Eazy, u kojoj se pojavljuje reper Tha Game. Na snimci koja je bila objavljena na Westovom Instagramu verzija Petea Davidsona napravljena od gline je oteta, zavezana, živa zakopana i spaljena.

Kim je prošle godine podnijela zahtjev za razvod od Kanyea, a The Sun je nedavno pisao da je reper sada želi nagovoriti da odustane od razvoda.

-Ovaj prekid je poticaj Kanyeu da se više trudi i ponovno pridobije Kim i natjera je da odustane od njihovog razvoda. Mjesecima joj je govorio da njoj i Peteu nije suđeno. I iako Kanye nije bio Peteov najveći obožavatelj, posljednjih se sedmica usredotočio na to da pokaže Kim da su čvrsta porodica, kazao je izvor za The Sun.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti