Djeca nisu nešto najvažnije u životu: Mira Karanović o najvećoj intimi

Piše: Azra

– Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi, iz njih nisu nastala djeca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako – kazala je na početku Mira Karanović.

– Prosto nisam osjećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor… To nije bunt. Dijete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku – dodala je glumica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Djordjevic (@gljebdjordjevic)

– Kako sam ja tako vrlo zauzeta, i sve ostalo, nema ovdje na Balkanu muškarca koji bi to pratio, koji bi to tolerisao, i onda nisam dobila djecu, nisu se desila djeca – zaključila je za “Una” TV.

Mira je nedavno pričala i o strahu koji ima.

– Za mene, kao i za mnoge ljude, postoji strah od odlaska. Mislim da ga nosimo od djetinjstva, strah da će nas ostaviti roditelji, a kasnije i neki drugi ljudi do kojih nam je stalo. Različiti strahovi utiču na naše ponašanje i potrebno je mnogo samosvijesti i rada kako bismo spriječili da strahovi kontrolišu naše živote. Nekada su mi bili potrebni mjeseci da prebrodim raskid ili nešto loše što mi se desilo, a danas prepreke savladam za jedan dan – iskrena je bila tada Mirjana Karanović za “Story”.

Izvor: blic.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti