Johnny Depp potpisao milionski ugovor, i to s firmom koja ga je cenzurirala čim su pale prve optužbe

Piše: Azra

Johnny Depp je upravo potpisao ugovor s „Diorom“ kako bi postao zaštitno lice njihovog muškog mirisa Sauvage, prenosi TMZ koji tvrdi, pozivajući se na izvore bliske „Dioru“, da je u pitanju višegodišnji ugovor težak bar miliona dolara.

“-Rečeno nam je da je dogovor nedavno sklopljen, a zacementiran je nakon što su „Diorovi“ scoutu i poznati modni fotograf Greg Williams prisustvovali jednom od rock koncerata Johnnyja i Jeffa Becka u Parizu kao znak podrške  Johnnyju Deppu, prenossi TMZ.

Izvori kažu da je Greg fotografirao Johnnyja Deppa prije i nakon revije u Parizu, a sadržaj će biti korišten u novoj „Diorovoj“ reklamnoj kampanji.

Johnny je prvi put potpisao s „Diorom“ još 2015. godine kao zaštitno lice kolonjske vode, a ugovor je sada obnovljen. Nakon što je Amber prvi put iznijela svoje optužbe protiv Johnnyja, reklama za Sauvage prestala se emitirati na TV-u.  Johnnyjev oglas počeo se prikazivati u udarnom terminu na FOX-u nakon što je postigao pobjedu u sudnici protiv Amber, a sada je dobio novi ugovor koji će trajati godinama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti