Najskuplja ljubavnica svijeta: Svog princa krije, a od njenog dnevnog džeparca će vam se zavrtjeti u glavi

Piše: Azra

 

Jana Orfeva poznata je ukrajinska ljepotica i Instagram model, a na društvenim mrežama je prati preko 170 hiljada ljudi. Ipak, njeno bogatstvo ne potječe od influenserske karijere već od ljubovanja s misterioznim bogatašem.

Trenutno mnogi Ukrajinci proživljavaju iznimno teške trenutke uzrokovane ratom s Rusijom, no jedna od njih nije trendseterica i influencerica Jana Orfeva, poznatija i kao najskuplja ljubavnica svijeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Naime, ova ljepotica zarađuje i do 5.000 eura na dan, a za njeno je blagostanje i sreću zaslužan misteriozni šeik koji svoje bogatstvo velikodušno dijeli s lijepom crnokosom Ukrajinkom. Njena dob, kao i mnoge druge stvari, velika su tajna, a jedino što svijet zna o ovoj ljepotici je to da živi životom princeze iz bajke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Njen je ljubavnik saudijski princ, a strani mediji svako se malo raspišu o tome kako joj zbog njenog umijeća u krevetu svakog jutra, nakon provedene noći s princom, na račun sjedaju vrtoglave cifre.

Tako se procijenjuje da Jana na dan zaradi oko 5.000 eura. Jana je s princem u vezi već više od dvije godine, a on joj ispunjava svaku želju – od kupovine skupih bundi pa sve do dugih putovanja jahtama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Jana se svojim životom i bogatstvom svakodnevno hvali na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti