Mogao bi posramiti i upola mlađe od sebe: Holivudski superheroj pokazao isklesano tijelo u 54. godini

Piše: Azra

Holivudski glumac Hugh Jackman pokazao je zavidne mišiće na plaži u Hamptonsu, a društvo su mu pravili supruga Deborra-Lee Furness i njihov psić.

Holivudski glumac Hugh Jackman za niz je svojih uloga u životu morao imati isklesano tijelo, a čini se da je glumcu dobar izgled prešao u naviku te da i dalje naporno vježba.

Hugh bi sa svoje 53 godine izgledom mogao posramiti mnoge mlađe muškarce, a sad je na plaži u Hamptonu pokazivao svoje tijelo u kupaćim hlačama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝗔💫 (@thecutehuey)

Društvo mu je na plaži pravila supruga Deborra-Lee Furness, a glumac se okupao sa svojim psićem.

Deborra i Hugh u aprilu su proslavili 26. godišnjicu braka.

-Danas slavim 26 godina braka s mojom nevjerojatnom suprugom. Svaki dan je ispunjen s puno smijeha, radosti i razonode. Deb, ti si svjetlo mojeg života. Volim te svim svojim srcem, napisao je Hugh uz njihovu zajedničku fotografiju s plaže koju je objavio na svom profilu na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @thehughjackman

Par se vjenčao u aprilu 1996., i to godinu dana nakon što su se upoznali i unatoč tome što su rijetki predviđali uspjeh njihovu braku, ponajviše zbog činjenice da je Deborra od Hugha starija 13 godina. No takvi su se očito prevarili jer je par i danas sretan zajedno, a i roditelji su dvoje posvojene djece, 21-godišnjeg sina Maximiliana Jackmana i 16-godišnje Ave Eliot.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @thehughjackman

Poznati X-men je u jednom od intervjua za magazin People otkrio da se tajna njihova sretnog braka krije u tome da odvajaju vrijeme jedno za drugo i da uvijek uče jedno od drugog. Dodao je i da su svjesno resetirali svoj brak, što znači da se ne rastaju kao mnogi dugogodišnji parovi.

Par se tokom posljednjih godina uspješno nosi i s ružnim komentarima na Deborrin račun. Naime, kritiziraju je da izgleda neugledno i ne drži do izgleda, uz svojeg muža koji je seks-simbol, no njih to baš i ne dira i ne osvrću se na zle jezike.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti