Holivudska glumica žali što se skidala na filmu: Imala sam 19, bojala sam se otkaza

Piše: Azra

Holivudska glumica Amanda Seyfried otkrila je da joj je sada žao što se kao mlada glumica na početku karijere nije oduprla pritisku da se skine pred kamerama.

– Imam 19 godina, hodam okolo bez donjeg rublja. Kako sam dopustila da se to dogodi? Znam zašto. Imala sam 19 godina i nisam željela nikoga naljutiti i samo sam htjela zadržati svoj posao, kazala je Amanda u razgovoru za Porter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey)

Seyfried je započela karijeru u sapunicama pojavljujući se u „As The World Turns“ i „All My Children“ početkom 2000-ih, a proslavila se 2004. godine filmom „Mean Girl“s, nakon kojeg joj je karijera naglo procvala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey)

Glumica ima petogodišnju kćerku Ninu i dvogodišnjega sina Thomasa sa suprugom Thomasom Sadoskim, za kojega se udala u martu 2017. godine, a vrlo aktivna je na društvenim mrežama gdje dijeli brojne porodične fotografije i trenutke iz privatnog života.

(L.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti