Madonnin sin obožava nositi njenu odjeću, ona tvrdi da mu stoji bolje nego njoj

Piše: Azra

 

Madonna (63) posljednjih godina je u fokusu zbog svog lica izmijenjenog estetskim zahvatima, a rijetko progovara o svojoj porodici. Pjevačica ima šestero djece i sada je otkrila neke detalje o svom 16-godišnjem sinu Davidu Bandi kojeg je usvojila iz sirotišta u Malaviju.

Može odjenuti bilo koju odjeću i izgledati otmjeno. To je stvarno iritantno. On nosi moju odjeću i bolje izgleda u njoj. Može čak nositi haljinu i izgledati muževno, ispričala je Madonna Jimmyju Fallonu u emisiji ‘The Tonight Show’.

Pjevačica je posljednji put viđena sa sinom u javnosti u maju u njujorškoj četvrti Brooklyn kada su išli na bokserski meč. Madonna je tada nosila crnu Adidas trenerku dok je David bio odjeven u crvenu haljinu istog brenda. Uskladio ju je s tenisicama, nekoliko ogrlica i sunčanim naočalama te je imao crnu torbicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pjevačica je tada podijelila njihove fotografije i na Instagramu, a mišljenja su bila podijeljena.

Ako si htjela još jednu kćer odgajati, mogla si je tražiti, ‘Sviđa mi se njegova ogrlica’,  ‘Zašto stalno viđam tvog dječaka u haljinama?’,  ‘Zašto nosi haljinu?’, ‘Što je učinila ovom mladom čovjeku?’, ‘Ne bi trebala tjerati Davida da se tako odijeva! Izgleda kao da mu je neugodno’, ‘Tvoj je sin jako kul’, komentirali su njeni pratitelji.

Madonna je ponekad na društvenim mrežama objavljivala sinova modna izdanja, a prošlog mjeseca je podijelila njegovu snimku u bijeloj haljini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Inače, Madonna je usvojila Davida kada je imao 13 mjeseci. Usvojila je i 2009. kćerku Mercy James (16) iz Malavija te blizanke Stellu i Estere (9).

Sina Rocca Ritchieja (22) dobila je s bivšim suprugom Guyem Ritchijem dok je nastariju kćerku Lourdes Leon (25) dobila s bivšim dečkom Carlosom Leonom.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti