Slavlje u domu Goce i Raše, pjevačica se emotivnim riječima obratila voljenom

Piše: Azra

Pjevačica Goca Tržan i njen izabranik Radomir Novaković već godinama uživaju u skladnoj vezi. Iako mnogima “upada” u oko što je izabrala čak četrnaest godina mlađeg momka, pjevačica sa ponosom ističe njihovu ljubav na svakom koraku.

Da uspješno odolijevaju iskušenjima i predrasudama svjedoči nevjerovatnih jedanaest godina mirne luke u kojoj par uživa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

11 godina zajedno u svemu. I još uvijek se zabavljamo… Ti si me naučio da volim i sebe, uputila je svom voljenom dirljivu poruku uz zajedničku fotografiju sa jednog od izleta koji su dio njihove svakodnevnice.

U više navrata pjevačica je isticala da je Raša osim izgledom i karakterom, privukao i zadržao svojim šarmom i džentlmenskim potezima.

Izvor: grand.online

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti