Najomraženija ljubavnica na svijetu postigla je nemoguće: Zbog nje se razveo, izgubio milione i pretvorio u metroseksualca

Piše: Azra

Jedni će reći da se Jeff Bezos (58) pored Lauren Sanchez preporodio, dok će drugi ironično da zaključe kako “nema veće budale od zaljubeljene budale.”

Istina je da je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu podlegao čarima ljubavnice. Lauren Sanchez je godinama bila prisutna u njegovom životu, da bi se kasnije ispostavilo da je Bezos svoju ženu varao sa Lauren. Kada je ova vijest stigla do medija, već je započet proces za razvod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Njegova supruga MacKenzie Scott, sa kojom je Bezos bio u braku 26 godina dobila je skoro pola bogatstva, jer je i sama učestvovala u njegovom stvaranju.

U istom momentu svijet je Lauren proglasio za “najomraženiju ljubavnicu na svijetu” iz jednog razloga, zbog nje je Bezos ostavio divnu ženu i dijete.

I dok su mnogi s nestrpljenjem očekivali da vide kako će Lauren da nasamari Bezosa, te da će mu se tako vratiti ono što je on radio svojoj supruzi, do toga nije došlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Lauren i Jeff izgledaju kao zaljubljeni tinejdžeri već drugu godinu javnog zabavljanja. Par se bukvalno ne razdvaja ni minut. Zajdeno idu kako na poslovne, tako i na privatne sastanke. Društvo im prave najpoznatije ličnosti Holivuda, a svi su primetili i kako je Bezos značajno “poradio” na svom izgledu.

Naime, milioner sve više vodi računa o ishrani, u teretani provodi sate, a mnogi su primjetili i da je “ispeglao” pokoju boru.

Pročitajte još