Bio je u vezi sa najboljim frajerima, a tvrdi da nije gej: Trenutno je sa 45 godina mlađim, kojeg nazivaju “sponzorušom”

Piše: Azra

Čuveni modni dizajner, Kelvin Klajn (Calvin Klein) rođen je 1942, u Bronksu, u New Yorku, poznat je prvenstveno po svojim sjajnim kolekcijama ženske i muške odjeće, farmerkama, kozmetici i parfemima, ali i drugim upotrebnim predmetima, poput posteljina, sa njegovim potpisom.

Pored toga što je vrhunski dizajner koji je stekao ogromnu slavu i popularnot, te učinio da njegov brend postane jedan od vodećih, veliku pažnju privukao je svojim ljubavnim životom.

Poznato je da dizajner posljednjih 10 godina uživa u romantičnim vezama sa mlađim muškarcima, međutim prije nego što se upustio u avanturu sa muškarcima Kelvin je bio sa ženama.

Naime, iza sebe ima dva braka. Prvi put se vjenčao 1964. sa dizajnerkom Džejn Centre, sa kojom je dobio kćerku. Nakon 10 godina braka, par se razveo.

Photo: Pinterest

Dizajner je nakon razvoda oženio svoju asistentkinju, Keli Rektor, sa kojom se razveo 2006. Tada je Kelvin spoznao da ga zapravo zanimaju muškarci, te je riješio da oproba kakav ljubavni život bi imao sa istim polom.

Prvu vezu sa muškarcem započeo je sa po*no zvijezdom Nikom Gruberom, sa kojim je raskinuo 2012. Par je bio 2 godine u skladnoj vezi. Inače, Nik je od njega mlađi 48 godina.

Photo: Pinterest

Dizajner je nakon raskida sa Nikom izjavio da nije gej.

-Nisam gej, ali ne vjerujem u etiketiranje, vjerujem u ljubav, istakao je on, te dodao kako je Nik bio prvi muškarac u kojeg se zaljubio, ali da takođe može imati ženu i muškarca kojeg poželi.

Procurila je i informacija da se Nik borio sa zavisnošću od droge, ali da mu je Kelvin plaćao troškove liječenja.

Sa svojim 45 godina mlađim dečkom, Kevinom Bejkerom u javnosti se pojavio 2016. na modnoj reviji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

 

Par je viđen i na zajedničkom ljetovanju 2017. Svuda odlaze zajedno i ne razdvajaju se.

Dizajnerovog dečka Kevina mnogi su prozivali, optužujući ga da je “sponzoruša”.

Kelvin nerado govori o svom ljubavnom životu, te detalji njegove veze sa mladim Kevinom nisu toliko poznati. Međutim, trude se da svaki trenutak provedu zajedno, dok su paparaci uspjeli da zabijleže njihove zajedničke trenutke.

Izvor: kurir.rs

(S.B.)

Pročitajte još