Ipak nije kraj: J.Lo i Ben Affleck zakazali drugo vjenčanje, evo detalja

Piše: S.P.

Ben Affleck i Jennifer Lopez opet će se vjenčati. Par će imati trodnevnu proslavu vjenčanja od 19. do 21. augusta, pišu inostrani mediji.

Nakon prvog vjenčanja koje se održalo 16. jula u Las Vegasu, i na kojem su bili sami, sada planiraju slaviti ljubav uz svoju porodicu i prijatelje.

Probna večera slavnog para navodno je zakazana za petak, ceremonija će se održati u subotu, a roštilj i piknik bit će u nedelju.

Sve su prilike da će proslava biti spektakularna, očekuje se da će prisustvovati Matt Damon, Jimmy Kimmel, Benov brat Casey Affleck i Drea de Matteo, piše Page Six.

Drugo vjenčanje održat će se na Affleckovom imanju u Riceborou, a tom prilikom Jennifer Lopez nosit će haljinu Ralpha Laurena.

Na prvom vjenčanju u Nevadi, J.Lo je nosila dvije haljine, nakon svečane ceremonije presvukla se u modernu vjenčanicu s potpisom Zuhaira Murada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti