Nikolina Ristović ne prestaje nizati fotografije s ljetovanja, ne krije koliko uživa u odmoru

Piše: S.P.

Bivša voditeljica Nikolina Ristović trenutno odmara s prijateljima, kćerkicom Unom Sofijom i porodicom na Jadranu. Iako ne otkriva na kojoj se lokaciji nalazi, lijepa Nikolina reda senzacionalne fotografije u kupaćim kostimima

– Jedno emotivno retro ljetovanje… prijatelji, porodica, nove/stare uspomene…, poručila je prije nekoliko dana Nikolina te jasno dala do znanja da joj i dalje nije lako ali da ne namjerava stati, ponajviše zbog svoje kćeri pred kojom je još mnogo toga.

Udovica Vidoja Ristovića koji je u maju ove godine iznenada preminuo, posljednjih je mjeseci imala težak odnos s njegovom stranom porodice, ali i pritisak javnosti. Međutim, izgleda da je Nikolina smogla snage i svemu tome odlučila okrenuti leđa te pokazati da je iznad toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Snimila je u međuvremenu nekoliko kampanja za društvene mreže, a onda otišla na godišnji odmor s prijateljima, porodicom i kćerkicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Od tada ne prestaje nizati fotografije u kupaćim kostimima, a one rijetko kada prolaze nezamijećeno. Njena već dobro poznata figura dolazi do izražaja u bilo kojem modelu kostima, a bivša voditeljica najradije bira bikinije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti