Nakon što je Karleuša burno otkrila detalje razvoda, oglasio se i Duško

Piše: Azra

Početkom jula ove godine pjevačica Jelena Karleuša iznenadila je mnoge kad je otkrila da se, nakon 14 godina braka, razvodi od svog supruga, bivšeg nogometaša Duška Tošića.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice, napisala je tom prilikom i istaknula da će ‘tehničko pravne stvari biti sporazumno riješene’, ali i da je sva njihova imovina prebačena na njihove dvije kćeri, Niku i Atinu, nad kojima je ona dobila skrbništvo.

– Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem, zaključila je.

O razvodu nije govorila sve do nedavnog velikog intervjua u srbijanskom Storyju otkila da se još nisu razveli.

Naime, iz jedne od njenih objava na Instagramu moglo se zaključiti da ona i suprug nisu predali papire za razvod, što je glavna tema spekulacija u medijima. Jelena je odlučila otkriti istinu:

– Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Pogodi me kao slona kad komarac ugrize najdeblji dio. Neću više nikome ništa objašnjavati.

Jasno je odgovorila je li pretjerala kada se oglasila o razvodu na svom Instagramu:

– Nisam pretjerala. Mora se naučiti pameti. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili je od sada sve u mom životu. Nemam više tolerancije. Izgubljena je u ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više o Dušku. Kad bude zaslužio nečim lijepim, spomenut ću ga. Do tada me pitajte o ljubavi prema životinjama, rekla je Jelena.

Neki su se srbijanski mediji raspisali o navodnom pomirenju Jelene i Duška nakon čega se oglasio odvjetnik bivšeg nogometaša Nikola Premović koji je poručio da je Tošić demantirao navode o pomirbi te da su pregovori o sporazumnom razvodu i dalje u toku.

– Duško Tosić i Jelena Karleuša pregovaraju oko sporazumnog razvoda. U kontaktu sam s Jelenom i njenim advokatima te se nadamo skorom mirnom i prijateljskom rješenju, prvenstveno vodeći računa o interesima njihovih maloljetnih kćeri. U ime svog klijenta demantiram sve ostale medijske napise na tu temu kao neistinite, rekao je za Kurir.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti