Potez Sofije Milošević oduševio javnost: Četvorkama će mjesečno uplaćivati 1.600 KM

Piše: S.P.

U aprilu ove godine, rođene su prve prirodno začete četvorke u Srbiji. Marija i Đorđe Gaćeša nisu mogli ni da sanjaju da će, pored kćerke Iskre, postati roditelji još četvoro djece. Vijest da Marija nosi najprije trojke, a potom četvorke, dočekali su kao blagoslov.

Vijest da je Marija Gaćeša rodila četvorke prirodnim putem na početku je obradovala mnoge, ali ubrzo se saznalo da porodica ima finansijskih poteškoća, pa je tako Grad Beograd obećao da će porodici donirati dohranu za djevojčice u narednih 1.000 dana.

Ta vijest je jako pogodila srbijansku poznatu manekenku Sofiju Milošević, koja se i sama ranije ove godine po drugi put ostvarila kao majka. Donijela je nesebičnu odluku da pomogne porodici Gaćeša.

IZVOR: YUMAMA

Sofija je rekla da je za nju to postala osjetljiva tema od kada se ostvarila u ulozi majke. Poznata manekenka je svjesna da je djeci u najranijem uzrastu potrebno najviše ljubavi i pažnje, pa ju je tako činjenica da porodica Gaćeša ima finasijskih problema jako pogodila.

Naime, Sofija je odlučila da toj porodici uplaćuje svakog mjeseca 100.000 dinara odnosno oko 1,600 KM narednih godinu dana.

Marija i Đorđe otkrili su nam da im je velika želja da, nakon pet devojčica, postanu roditelji i dva dječaka.

Pročitajte još