Dok Igor objavljuje prijateljske fotke s Milanom, Seve uživa u putovanju

Piše: Azra

Regiju su iznenadile vijesti da su Igor Kojić i Milan Popović postali prijatelji. Severinin bivši muž objavio je fotografije s Milanom Popovićem na svom Instagramu i izgleda da se njih dvojica u posljednje vrijeme intenzivno druže, a Kojić je potvrdio da mu je Popović bio na rođendanu te da je na zabavu poveo i malenog Aleksandra.

Društvene mreže preplavili su komentari o novopečenom prijateljstvu Severininih bivši, a pjevačica za sada nije dala nikakav komentar na događaje. Ona na svom Instagramu objavljuje fotografije iz Italije i ignorira bivšeg muža i bivšeg partnera.

– Alberobello je poznat po jedinstvenim građevinama nastalim gradnjom bez veziva, isključivo od nepravilnih vapnenačkih kamenja, koje su preživjele od prahistorije do modernih vremene, koje se nazivaju trullo. Trulli Alberobella se nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine u Evropi od 1996. godine, napisala je Severina uz fotke iz Italije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Sudeći po objavama, Seve je odlučila ignorirati pitanja i natpise o bivšima i uživati u putovanju.

Njen Instagram su preplavile poruke i komentari podrške

“Ono kad bivši bivšem poklanja ikone, a oboje pate za ikonom.. Neprocjenjivo”, napisala joj je jedna obožavateljica, a ispod fotki iz Italije javile su joj se i brojne poznate osobe iz regije šaljući joj srdašca u komentarima. Nove fotke iz Italije skupile su gotovo 20 hiljada lajkova.

“Seve, nikad ne razočaraš”, dodaju fanovi.

“Kad te čovjek pogleda, jasno je što je onim budalama. Drama si u svakom izdanju”, pišu joj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina se javila na Instagramu i odmah nakon što je Igor objavio fotku s Milanom poručila: Život je lijep.

 

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još