Elton John o suradnji s Britney Spears: Držali smo je za ruku, jako se bojala

Piše: Azra

Elton John i Britney Spears snimili su u duetu pjesmu Hold me Closer, obradu njegove pjesme Tiny Dancer iz 1971. Ta je pjesma označila povratak pjevačice na muzičku scenu nakon šest godina, a Elton John je u intervjuu za The Guardian ispričao kako je proteklo snimanje.

-Jako se bojala jer su je toliko puta izdali, i tako dugo nije bila u fokusu javnosti. Kroz cijeli smo je proces vodili držeći je za ruku, uvjeravali smo je da će sve biti dobro, rekao je pjevač.

-Jako sam uzbuđen zato što sam snimio duet s njom. Ako pjesma postane veliki hit, a mislim da bi mogla, to će joj podići samopouzdanje i shvatit će da je ljudi zapravo vole i da im je stalo do nje i da žele da bude sretna, dodao je.

Krajem prošle sedmice objavljena je najava za Hold me Closer, a tim je povodom producent Andrew Watt, koji je surađivao na pjesmi, nahvalio Britney Spears.

-Jako se dobro pripremila. Provela je puno vremena s tom pjesmom i znala je točno šta želi. Jako joj dobro ide usklađivanje glasa s drugim glasovima, a to je jako teško.

Nakon što je pjesma objavljena, pjevačica je napisala da je jako kul to što pjeva s “jednim od muškaraca s najviše stila”, a dodala je i kako je ova suradnja za nju “velika stvar”.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još