David Beckham ne ljubi samo kći u usta, a Victoria ga proziva: Da li je čudno što to želiš raditi sa psom?

Piše: Azra

David i Victoria Beckham često privlače pažnju svojim objavama na društvenim mrežama. Popularni par na Instagramu ponekad dijeli porodične trenutke, a ovaj put su oboje obilježili Nacionalni dan pasa.

Victoria je to učinila jednostavno podijelivši fotografije Davida, Romea i Harper na kojima poziraju s njihovim kućnim ljubimcem Simbom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

-Sretan Nacionalni dan pasa od cijele porodice. David, Harper, Romeo, Cruz i Simba. Ne zaboravimo ni Figa, Sage, Olive i Logana, naravno, poručila je spomenuvši ljubimce koji se nisu našli na fotografijama.

Fanovi koji su vidjeli Davidovu objavu teško će ih zaboraviti. On je podijelio video na kojem se vidi kako njihovim ljubimcima daje poslastice tako da ih prvo sebi stavi u usta, a onda poziva psiće da ih uzmu.

Kako su se neki psi pokazali malo nemirnijima od drugih, nije mu sve iz prve uspjelo kako je zamislio, a iza kamere se čuje kako mu se kćerkica Harper veselo smije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

-Je li čudno što želiš francuski poljubiti psa?, čuje se kako ga je Victorija malo bocnula.

Inače, najviše pažnje, a često i osude javnosti, David privlači svojim prisnim odnosom s kćeri koju redovito ljubi u usta.

-Ljubim svu svoju djecu u usta. Možda ne Brooklyna. Brooklyn je punoljetan, njemu bi to moglo biti čudno. No jako sam privržen djeci. Tako smo odgojeni supruga Victoria i ja, a takvi smo i sa svojom djecom. Želimo pokazati ljubav svojoj djeci, zaštititi ih i podržati i jako smo im privrženi, ispričao je fudbaler prije nekoliko godina.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još