Niste ih viđali u javnosti: Ovo su braća Jelene Karleuše

Piše: Azra

Pop diva koja je svakodnevno u centru medijske pažnje rijetko šta može da sakrije od javnosti, pa bi mnogi rekli da nema gotovo nikakvih tajni, međutim da i zvijezda poput nje uspijeva da prikrije po nešto dokaz su braća Jelene Karleuše o kojima se malo zna.

Jelenini roditelji Divna i Dragan vjenčali su se davne 1977. da bi nakon godinu dana na svijet došla balkanska diva, međutim došlo je do kraha braka još dok je Jelena bila djevojčica, što ih nije spriječilo da zadrže zdrav odnos.

Photo: Instagram

Divna je kasnije svoju sreću pronašla sa Velimirom Mitrovićem Galetom sa kojim je bila 17 godina u emotivnoj vezi, međutim nije se ponovo udavala, a često je isticala da iako nema više djece, Jelena ima braću po ocu.

– Nisam htjela da moju nevjerovatnu ljubav prema Jeleni dijelim i na drugo dijete. Kasnije sam shvatila sa sam pogriješila. Bilo bi dobro da Jelena ima brata ili sestru, nekoga kome može da se obrati za pomoć ili da podijeli radost. Ipak, ima braću po ocu i brata od tetke, muža i svoju decu – rekla je pokojna Divna jednom prilikom za medije.

Dragan Karleuša svoj život nastavio je u drugom smjeru te je nakon razvoda ponovo uplovio u bračne vode, a sa drugom suprugom za koju se navodi da je direktor i suvlasnik preduzeća koje se bavi poslovima obezbjeđenja, dobio je dvojicu sinova Ivana i Nikolu.

Photo: Instagram

Braća Jelene Karleuše po svemu sudeći ne vole da se eksponiraju javno te se za njih saznalo tek prije nekoliko godina kada su se pojavili na Jeleninoj i Duškovoj godišnjici nakon čega je stariji brat podijelio zajedničku fotografiju.

Iako nisu medijski prisutni i malo se o njima zna, Karleuša je sa svojom polubraćom nastavila da njeguje blizak odnos te su Ivan i Nikola uvijek rado viđeni gosti na svakoj porodičnoj proslavi.

Izvor: espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti